Check icon High quality, since 1989
Check icon Webshop reviews 9.7 out of 10
Check icon 15 years warranty

SPC/ PVC Click

Filter
41 products

Fysiek ontdekken? Bezoek een verkooppunt!

Results close to
No results found
  • Plaats
  • Reseller
  • Adres

Customer Service

Customer Service

Need advice?

Call us +32 11 61 01 30

Marco Van Regteren

Business Advisor The Netherlands

Need advice?

Call us +31 651 53 07 30
Marco Van Regteren

Dimitri Bogaert

Business Advisor Belgium

Need advice?

Call us +32 472 03 50 08
Dimitri Bogaert

SPC/ PVC click vloeren: de ultieme vloeroplossing


Wanneer het aankomt op een combinatie van stijl, duurzaamheid en gebruiksgemak, staat de PVC click vloer hoog op de lijst van ideale vloerbedekkingen. Met een veelzijdigheid die het geschikt maakt voor bijna elke ruimte in huis of op kantoor, is het geen verrassing dat PVC click vloeren steeds populairder worden. Maar wat deze vloeroptie werkelijk onderscheidt, is de mogelijkheid om te kiezen voor een basis van Stone Polymer Composite (SPC), waardoor de vloer nog beter presteert.

Het gemak van SPC/PVC Click

De PVC click vloer is bekend vanwege zijn eenvoudige installatiemethode. Dankzij het innovatieve kliksysteem kan de vloer snel en zonder veel voorbereiding of gespecialiseerd gereedschap gelegd worden. Dit maakt het een ideale keuze voor doe-het-zelvers en voor ruimtes die snel in gebruik genomen moeten worden.

De Sterkte van SPC/ PVC Click

Wanneer PVC gecombineerd wordt met Stone Polymer Composite (SPC) materiaal, krijgt het een ongekende kracht. SPC materiaal is bekend om zijn robuustheid en stabiliteit, wat betekent dat uw PVC click vloer niet alleen mooi, maar ook bestand is tegen de dagelijkse belasting. Dit maakt een SPC-based PVC click vloer perfect voor zowel residentiële als commerciële ruimtes.

SPC/ PVC click waterbestendigheid en Onderhoud 

Een van de grootste voordelen van een PVC click vloer is de waterbestendigheid. Dit maakt het ideaal voor ruimtes zoals de keuken, badkamer of kelder waar vocht een probleem kan vormen voor traditionele vloerbedekkingen. Bovendien is de vloer makkelijk te onderhouden; regelmatig stofzuigen en dweilen is voldoende om uw vloer er jarenlang als nieuw uit te laten zien.

Waarom SPC/ PVC click? Daarom!

Een PVC click vloer op SPC-basis is een uitstekende keuze voor bijna elke ruimte. Het combineert het gemak van installatie, de schoonheid van PVC en de kracht van SPC, waardoor het een slimme investering is voor zowel woningen als bedrijfspanden. Kies voor kwaliteit, kies voor een PVC click vloer met SPC.

Aqua-Step

Aqua-Step® is a development of HDM that has been developing and distributing wood, PVC and SPC products for the do-it-yourself and professional market in Europe from Peer, Belgium since 1989.

Aqua-Step develops SPC products for floors, walls, ceilings and facades. SPC stands for Stone Polymer Composite, a substrate consisting largely of limestone with a small percentage of PVC. It is a stable board that is waterproof and suitable for indoor and outdoor applications.

The production is fully circular and the end product is 100% recyclable. This is how we work sustainably and we want to make a difference, now and in the future.

Discover the exclusive Aqua-Step® Stone Polymer Composite (SPC) products for floor, wall, ceiling and facade: durable, 100% waterproof, form-retaining and quick to install.